KURU DERE YATAĞINDA YUVARLAK TEK OYMA VE BUYUK TAŞLAR (lapya değil)

karayelpoyraz

Newbie
Mar 30, 2012
4
0
Primary Interest:
All Treasure Hunting
22072010108.jpg22072010109.jpg22072010112.jpg22072010115.jpg22072010107.jpg22072010110.jpg

thank you.(bu yuvarlak oymanın manası nedir? bu işaret değerli bir işaretmi? buyuk kayalarla alakası varmıdır? ben ne tarafta nasıl bir arama yapmalıyım? yardımcı olursanız minnettar olurum.)What is the meaning of this round carving? a valuable flagging this point? Is there nothing to do with big rocks? How do I do a search on what I am? If you help I'll be grateful.

You MUST know the complete history of this area.......all the way back as far as recorded. While you are studing that history, watch out for leads to any groups who may have been involved in mining or outlawry and any info on them. Plus, codes and cyphers used by them and in your area.

You have a lot of studying to do. Enjoy, because that's 98 per cent of a treasure hunt.

Eğer zehirli, dikkatli olun. sizi sağ alana daha fazla onay simgeler. Avcılık ne mutlu!

allenronboy ne demek istediğinizi anlayamadım.doğalmı demek istiyorsunuz?

Last edited:
And a shamalamadingdong.

And a shamalamadingdong.

Arkadaşım seninle kafa geçiyor anlasana , söylediği şey şarkı Mike Davis tarafından yazılmış,

çektiğin resimler bir işaret değil, bunlar doğam oluşum
işaret diyebilmen için bunlarda insan elinin bulguları olması lazım ki bu çektiğin resimde herhangi bir murc izi falan yok ,
kafana takılan bir şey olursa bana mesaj atabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım.

Top Member Reactions

Users who are viewing this thread

Latest Discussions

Back